Snel internet in Vierlingsbeek en Groeningen

Op maandag 7 december om 19:30 is er een informatieavond voor glasvezelnetwerk in de Joffershof.

 

Jaarlijks groeit het internetgebruik met 40%. Uit onafhankelijk onderzoek door TU Eindhoven blijkt dat de huidige netwerken van KPN en Ziggo over een paar jaar niet maar aan groeiende behoefte kunnen voldoen. Daarom is het van belang dat we een glasvezelnetwerk krijgen in Vierlingsbeek en Groeningen.

 

Begin 2016 zal er de campagne voor een glasvezelnetwerk in volle hevigheid van start gaan. Er zal dan concreet informatie over prijzen, details over de verschillende aanbieders en de verschillende abonnementen zijn. Om deze campagne goed te kunnen voeren zijn er 14 ambassadeurs / vrijwilligers uit Vierlingsbeek en Groeningen nodig.

 

De rode draad van de vrijwilligerstaken is buurtgenoten voorzien van de juiste informatie. Het varieert van het rondbrengen van informatiefolders in de buurt tot het coördineren en organiseren van inschrijf- en informatieavonden. Voor iedereen die wil dat er glasvezel in Vierlingsbeek en Groeningen komt, is er wel een taak. De meeste taken vragen éénmalig 3 tot 4 uur van uw tijd.

 

Kom naar de informatieavond op 7 december in de Joffershof of als u al weet dat u zich in wilt zetten schrijf u dan in als ambassadeur via http://www.lvcnet.nl/ of neem contact op met:

  • Ton Swinkels – 06-12185568
  • Bram Verstegen – 06-16786466

 

Meer informatie is te vinden op http://www.lvcnet.nl/