Guus Meeuwis headliner Vierlingsbeek Open Air

Vierlingsbeek Open Air 24 september 2016!

Het is lang geheim gebleven, maar eindelijk mogen wij het onthullen: Niemand minder dan Guus Meeuwis zal op 24 september 2016 in een grote feesttent het podium van Vierlingsbeek Open Air betreden!

Guus Meeuwis beleefde zijn grote doorbraak in 1995 met "Het is een nacht" en scoorde daarna hit na hit met onder andere "Brabant", "'T dondert en 't bliksemt" en "Nergens zonder jou". Guus Meeuwis is gewend te spelen voor groot publiek, zo bewijst hij onder meer tijdens zijn concertreeks "Groots met een zachte G" en zal de feesttent in Vierlingsbeek op zijn grondvesten doen schudden.

Met de toevoeging van Guus Meeuwis als hoofdact is de line-up voor Vierlingsbeek Open Air compleet. Naast Guus Meeuwis staan de bandsBZBDe Fik Erin en Thirtypastseven Pop-Rock op het podium. DJ Jan Smit zorgt voorafgaand, tussen en na de optredens van de artiesten voor de allerleukste hits. 

Locatie:
Sportpark Soetendaal te Vierlingsbeek zal het decor zijn van Vierlingsbeek Open Air 2016. De editie van 2015 vond plaats in de buitenlucht, maar gezien het evenement dit jaar later in het seizoen plaatsvindt zal de editie van 2016 gevierd in een sfeervolle feesttent. Sportpark Soetendaal is gelegen op ongeveer 100 meter van treinstation Vierlingsbeek en biedt ruime mogelijkheden met betrekking tot het parkeren van uw auto en fiets.

Ticket verkoop:
Tickets zijn te koop via ticketpoint.nl. Ticketpoint is net zoals voorgaande jaren het officiële online verkooppunt van Vierlingsbeek Open Air. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om online tickets te bestellen dan zijn deze ook verkrijgbaar in het café bij Herberg Thijssen tijdens reguliere openingstijden. Op 24 september om 18.00 uur sluit de online verkoop en kunt u uitsluitend tickets kopen aan de dagkassa mits het evenement niet uitverkocht is. Tevens krijgt u bij aankoop van tickets de mogelijkheid om direct consumptiemunten te bestellen. Alleen voor de online muntverkoop geldt de actie: 10 halen = 9 betalen. 

Prijzen:
Reguliere verkoop: € 35,- (excl. servicekosten).
Dagkassa: € 40,- (excl. servicekosten).
Online Muntverkoop: 10 halen, 9 betalen.