Denk mee met de nieuwe woonbuurt: Locatie 't Hulder

 

Herontwikkeling locatie ’t Hulder te Vierlingsbeek

 

Stedenbouwkundige ateliers juni en juli 2020

 

De eerder in verband met het Coronavirus geannuleerde werkateliers inzake locatie ’t Hulder zijn door de gemeente Boxmeer in samenspraak met de Dorpsraad Vierlingsbeek opnieuw geagendeerd. Er is voor gekozen om zowel fysieke bijeenkomsten op het gemeentehuis alsmede digitale bijeenkomsten te organiseren. 

Indien u niet naar een fysieke bijeenkomst wenst te komen, maar u wilt wel deelnemen aan een atelier, dan kunt u zich aanmelden voor het digitale atelier. De digitale bijeenkomsten worden gehouden via het digitale vergaderplatform Microsoft Teams. 

 

De ateliers vinden plaats op:

  • Voor omwonenden :
    • fysieke bijeenkomst: dinsdag 9 juni 2020
    • digitale bijeenkomst: woensdag 10 juni 2020
  • Voor potentiële gegadigden :
    • fysieke bijeenkomst: dinsdag 30 juni 2020
    • digitale bijeenkomst: woensdag 1 juli 2020

 

De ateliers duren van 19.30 tot 21.30 uur.

De fysieke bijeenkomsten vinden plaats in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Boxmeer

 

Tijdens deze ateliers worden aanwezigen geïnformeerd over het plangebied en de vaststaande uitgangspunten voor de planuitwerking. Op de avond wordt geen compleet uitgewerkt plan gepresenteerd. Na een plenaire presentatie kunnen aanwezigen individueel de voorkeuren kenbaar maken. Dit gebeurt aan de hand van een vooraf opgesteld voorkeursformulier. Op deze manier wordt er zoveel mogelijk informatie opgehaald welke men van belang vindt voor het nieuwe plan. Zo zal er gevraagd worden naar voorkeuren omtrent kavelomvang, type woningen, architectuur, openbare ruimte en duurzaamheid. Ook zal worden aangegeven wat er met de opgehaalde informatie gebeurt en hoe het vervolgtraject er uit ziet. Dit is uw kans om mee te denken met de ontwikkeling van deze nieuwe woonbuurt.

 

Indien u wenst deel te nemen dient u zich  vooraf aan te melden voor een van de bijeenkomsten. U kunt zich voor de ateliers voor omwonenden tot 7 juni a.s. en voor de ateliers met potentiële gegadigden tot 25 juni a.s. aanmelden via de website van de gemeente Boxmeer: http://www.boxmeer.nl/bijeenkomsten.

 

Indien u zich aanmeldt voor een digitale atelier ontvangt u enkele dagen voor de bijeenkomst per e-mail een link naar de digitale vergaderomgeving Teams. Deze link kunt u in de browser openen en u hoeft hiervoor geen software te installeren. Na aanmelding ontvangt u als deelnemer van de digitale bijeenkomst per post de voorkeursformulieren. U kunt na afloop van de bijeenkomst ingevulde voorkeursformulieren afgeven bij de secretaris van de Dorpsraad. Adresgegevens staan vermeld in de voorkeursformulieren.

 

In verband met het Coronavirus en de daaruit volgende rijksmaatregelen zijn maximaal 30 deelnemers aan een fysieke bijeenkomst toegestaan. Uitsluitend deelname met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM is toegestaan: Indien u verkouden bent of koorts heeft, dan moet u thuisblijven. Vooraf dient u aan te geven dat dit niet aan de orde is. Tevens dient u 1,5 meter afstand te houden. Per huishouden is deelname van 1 persoon toegestaan. Deze beperkingen gelden uiteraard niet voor de digitale bijeenkomsten.