ABC Afbouwcentre en Sfeerbadkamer

ABC Afbouwcentre en Sfeerbadkamer hebben hun handen ineengeslagen. Beide bedrijven heropenen op zaterdag 9 juni van 10.00 tot 17.00 uur hun gezamenlijke showroom aan de Grotestraat 28 in Vierlingsbeek. In de nieuwe demonstratieruimte zijn niet alleen badkamers en toiletgroepen van Sfeerbadkamer te bewonderen, maar krijgt ook het stucwerk van ABC Afbouwcentre een prominente plek. “We bundelen onze deskundigheid op één locatie”, zegt bedrijfsleider Ronald Kleeven van ABC Afbouwcentre.

 

Ronald Kleeven en Geert Reijnders, eigenaar van Sfeerbadkamer, zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.  En dat is ook niet zo vreemd, want de werkzaamheden  van beide Vierlingsbeekse ondernemingen vloeien naadloos in elkaar over. ABC Afbouwcentre staat onder meer bekend als een allround leverancier voor alles wat bedrijven en particulieren nodig hebben voor een degelijke en fraaie afbouw.  

 

Zowel voor de vakman als de handige doe-het-zelver. Elke stukadoor, klusser en schilder is bij ons aan het juiste adres”, zegt Ronald Kleeven. “Maar in onze eigen productiehal voor exclusieve ornamenten en sierlijsten produceren wij bijvoorbeeld ook allerlei stukadoor- en afbouwproducten voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Die producten nemen een steeds grotere vlucht.”

 

Service, korte lijnen en een  flexibele werkwijze lopen, naast de garantie voor goede materialen, als een rode draad door het bedrijf.  Datzelfde geldt ook voor Sfeerbadkamer, dat garant  staat voor de realisatie van kwaliteitsbadkamers op maat: van ontwerp, advies tot verbouw en opbouw.

 

“Onze kracht? Korte lijnen en jarenlange kennis en ervaring in de branche”, zegt Geert Reijnders “De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in een woning. Vroeger moest een badkamer gewoon functioneel zijn, maar tegenwoordig willen mensen  vaak net wat meer dan een basisbadkamer. Ze willen een badkamer met uitstraling, met A-merken, een plek waar ze tot rust kunnen komen. Een nieuwe badkamer is natuurlijk heerlijk, maar echt genieten wordt het pas als de sfeer ook goed is. Die sfeer kunnen ze terugvinden in onze nieuwe showroom, waar ze met eigen ogen kunnen zien wat de mogelijkheden zijn en om advies kunnen vragen, ook als je het hebt over de keuze van het stucwerk in de badkamer. Dat is de meerwaarde die we door onze samenwerking aan klanten kunnen bieden. Door onze krachten en kennis te delen, kunnen onze klanten rekenen op het beste van twee werelden.” Kleeven besluit: “Voor een goed advies kom naar onze showroom en laat je adviseren door onze vakmensen.”

 

Kijk voor meer informatie over beide bedrijven  op de websites www.sfeerbadkamer.nl en www.abc-afbouwcentre.nl. Openingstijden ABC Afbouwcentre: maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur. Openingstijden Sfeerbadkamer: Dinsdag tot en met donderdag van 9.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 9.30 tot 20.00 uur, zaterdag van 9.30 tot 15.00 uur en ’s maandags alleen op afspraak