Rowwen Hèze op 5 juli in Vierlingsbeek!


Op zondag 5 juli aanstaande komt, de bekende Limburgse dialectband uit Horst-America, Rowwen Hèze naar Vierlingsbeek. De organisatie van deze avond ligt in handen van Herberg Thijssen in samenwerking met Symphonica in sporto. Op 1 april start de ticketverkoop van het avondprogramma met Rowwen Hèze. Tickets zijn verkrijgbaar via bit.ly/Rowwenheze voor 22.50 per ticket. 

De alom bekende muziek van Rowwen Héze heeft folk-invloeden, zoals Tex-Mex en Polka en variërend tot aan gevoelige ballads. Ze begonnen als een Engelstalig bandje in de Peel, maar zijn – inmiddels dertig jaar verder – uitgegroeid tot één van de grote acts in de Nederlandse Popmuziek. In 1985 is de band opgericht en zijn de eerste singles verschenen. In 1992 beleefde de band een landelijke doorbraak met optredens op Pinkpop en de Amsterdamse Uitmarkt. Sindsdien speelde Rowwen Hèze meerdere malen op Pinkpop Festival, maar ook op andere grote festivals, zoals Lowlands FestivalParkpop (Den Haag) en het Roskilde (stad) en natuurlijk Gryphus. Op zondag 5 juli aanstaande speelt de Limburgse band dus op het Vrijthof in Vierlingsbeek.

Om 18.00 uur zal het feestterrein worden geopend. In het voorprogramma, als support act, van deze avond treedt niemand minder dan de Vierlingsbeekse band New Generation op. Deze enthousiaste en jonge band zal het publiek opwarmen voor de grote act van deze dag: Rowwen Hèze. Het evenement zal in de open lucht op het Vrijthof te Vierlingsbeek plaatsvinden. 
Ook is het mogelijk om via Ticketpoint uw gewenste bus combi bij te boeken. Dit kunt u doen bij het bestellen van uw kaarten.

Speciale actie alleen op 1 april:
Ter promotie van deze Grande finale dag is er alleen op 1 april een earlybird actie. Alleen op 1 april kunt u uw entree tickets inclusief 10 consumpties kopen voor slechts €35,-. Hiermee bespaart u in totaal €12,50. De ticketverkoop voor het avondprogramma zal lopen via Ticketpoint.nl. 

Plus Verbeeten VierlingsbeekPlus Verbeeten Overloon en PLUS Judith & Guido van Dijck spaaractie:
Via Ticketpoint is het mogelijk om de vouchers met unieke kortingscode, welke verkregen is bij PLUS Verbeeten (Vierlingsbeek en Overloon) of PLUS Judith en Guido van Dijck (Venray), in te wisselen tegen een korting van 7,50 per kaartje. 

Overige informatie:
U kunt de benodigde informatie terugvinden op bit.ly/Rowwenheze (ticketpoint). Ook kunt u tickets plus buscombi’s boeken via bit.ly/Rowwenhezebuscombi (ticketpoint). Wij adviseren u, om uw tickets uitsluitend via ticketpoint.nl te kopen om zeker te zijn van de officiële tickets. Ook kunt u, om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen, de Facebook en Twitter pagina van Herberg Thijssen.