Carnaval cv de Keieschieters 2015/2016

 

De carnaval is nog maar voorbij of de voorbereidingen voor volgend jaar zijn al in volle gang. Ondanks dat de zomer nog voor de deur staat willen we jullie toch het volgende niet onthouden zodat we vol goede moed het nieuwe seizoen van start laten gaan.

 

Eerst het aller aller aller belangrijkste: Prinsenbal 2016. Dit jaar wordt het nog spectaculairder dan voorgaande jaren. Zodra Prins Rick d’n Urste is afgetreden zal de nieuwe heerser van Carnaval 2015/2016 ten tonelen verschijnen. Uiteraard nadat de APK hun kunnen heeft laten zien.

Dit spektakel zal losbarsten op 14-11-2015 om 20:00u.

 

6 dagen later doen we dit dunnetjes over tijdens het jeugdprinsenbal bij De Wildeman. Meer informatie zal in de loop van dit seizoen bekend gemaakt worden.

Noteer wel alvast 20-11-2015

 

Buiten dit geweldige nieuws om hebben we ook een huishoudelijke mededeling:

Mocht je iets willen publiceren namens of voor CV De Keieschieters dien je dit verzoek aan te melden via PR@dekeieschieters.nl. Wij zullen de aanvraag dan verwerken en publiceren op de door ons gebruikte mediums. Dit zijn o.a. Facebook, Twitter, Het Globaal, Websites en de schermen bij Plus Verbeeten in Vierlingsbeek.