Peter van der Hurk (Het zesde zintuig) bij Herberg Thijssen

 

Op woensdag 8 maart zal paranormaal entertainer Peter van der Hurk zijn geheel nieuwe show presenteren bij Herberg Thijssen aan de Spoorstraat 5 te Vierlingsbeek. Gezien de kleinschalige opzet presenteert Peter niet vanaf een podium maar direct tussen u als publiek in. Al jaren bereikt hij een miljoenenpubliek zoals bij het RTL 4 programma ‘Het Zesde Zintuig – Plaats Delict’. Maar ook in een kleinschalige opzet weet hij zijn gasten te boeien, te ontroeren en te entertainen. Na twee succesvolle seizoenen in de theaters door het hele land, kiest van der Hurk nu voor een nieuw publiek. Een nieuwe show geschikt voor volgers en sceptici.

 

Van der Hurk heeft een voortreffelijk zesde zintuig, dat hij combineert met scherpe Haagse humor. U als gast mag -op eigen risico-  voorwerpen inleveren waar Peter van der Hurk mee aan de slag gaat. Dit kunnen zijn; een foto, voorwerp, tekening of kledingstuk van een overledene of levend persoon. Hiervoor hebben wij een grote tafel gereserveerd. Verder is er ruimte voor een vragenronde waarbij een deelnemer een levensvraag mag stellen. ‘Vind ik dit jaar de liefde van mijn leven?’, ‘Moet ik mijn baan opzeggen?’ etc. Peter verteld aan de hand van een simpele tekening op een whiteboard details over een persoon. Kortom genoeg elementen voor een smaakvolle avond.

 

Peter zal vanuit de zaal de avond presenteren en zich begeven onder zijn gasten in de zaal. U bent van harte welkom op deze zeer bijzondere avond welke plaats vindt bij Herberg Thijssen. Kaarten zijn online te bestellen via http://www.herbergthijssen.nl/ of bij Herberg Thijssen Spoorstraat 5 te Vierlingsbeek.  Vanwege het speciale karakter en de kleinschaligheid van de show zijn er een beperkt aantal kaarten  beschikbaar. Op 8 maart gaan de deuren open om 19.00 uur en de avond begint om 20.30 uur. Kaarten hiervoor kosten € 34,50, dit is inclusief één kop koffie of thee, één consumptie en tussendoor wordt er rondgegaan met diverse hapjes.

 

Tot ziens op deze bijzondere avond bij Herberg Thijssen.