Happen en stappen

 

Happen en Stappen in Vierlingsbeek ‘Een culinaire bewegingsbeleving!’

Vol trots willen we een prachtig samenwerkings-initiatief presenteren van Bibliobeek en drie restaurants:

 

Het is de Vogelhuis Proeverij Wandelroute Vierlingsbeek, een mooie route van 13 kilometer in de omgeving van Vierlingsbeek met 3 culinaire rustplaatsen bij De Vier Linden Restaurant - Grand café - Proeverij , Restaurant Poort van Loon, en Pannenkoekenrestaurant 't Genot. Zij hebben speciaal voor deze route 2 heerlijke menu’s samengesteld.
 

Menu: “In drie happen” à € 17,50 per persoon (een volledige lunch, in ieder restaurant krijg je een gerecht) en Menu: “De drie heerlijkheden” à € 32,50 per persoon (een culinaire proeverij van drie gerechten per restaurant ).

 

De tijdsduur van de route door de natuur en het dorp Vierlingsbeek is ongeveer 4 uur tot 4,5 uur. Je kunt de route lopen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag (op andere dagen voor groepen vanaf 20 personen in overleg). Ook kun je tijdens de route de natuurtuin van Vivara Nederland bezoeken. Kinderen onder 12 jaar betalen niet voor de route, maar kunnen naar wens bestellen bij de diverse locaties en dit apart afrekenen.

 

Aanvangstijd is tussen 11.00 uur en 13.00 uur.

 

Zoek je dus nog een leuke activiteit voor je familiedag, vriendenweekend en/of teamuitstapje? Meld je dan aan via http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/happen-en-stappen/

 

Er zijn trouwens nog veel meer mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving van Vierlingsbeek/Groeningen. Deze kun je vinden op http://www.vierlingsbeek-groeningen.nl/recreatie/.