Woonhuis Aventurijn

Woonhuis Aventurijn 

Aventurijn is een kleinschalig wooninitiatief voor maximaal 5 zorgvragers waar langdurig gewoond kan worden of waar gebruik gemaakt kan worden van logeeropvang. Onze doelgroep zijn (jong)volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke en/of lichamelijke beperking of een andere ontwikkelingsstoornis, die een 24-uurs zorgbehoefte hebben zonder ernstige gedragsproblemen. Mensen die dagelijkse begeleiding en persoonlijke zorg nodig hebben en baat hebben bij het leven in een kleinschalige leefomgeving met een klein team aan vaste begeleiders kunnen bij ons hun weg vinden. Wij hebben op dit moment een kleine bewonersgroep waarin bewoners van verschillende leeftijden en met verschillende zorgvragen hun plek vinden. Wij zijn als begeleiders dagelijks aanwezig en bieden zo continuïteit en stabiliteit in de begeleiding. We richten ons op mensen die in een gewoon huis en een dorp willen en kunnen wonen.

 

Leven met houvast

Ons huis ligt aan de Spoorstraat in het centrum van Vierlingsbeek, een dorp met verschillende voorzieningen en activiteiten waar wij zo goed mogelijk bij aan proberen te sluiten. Het mooie jaren 30 huis voldoet aan alle eisen die er aan een zorgwoning gesteld worden. Het huis heeft een grote leef keuken en twee knusse woonkamers, daarnaast is er op de begane grond een badkamer aanwezig. Op de eerste verdieping bevind zich een badkamer voorzien van douche/bad en apart gelegen toilet. Achter het huis ligt een ruime tuin met een scala aan bloemen, groenten, fruit en verschillende kruiden. Het in de tuin gelegen atelier bied ruimte voor creatieve activiteiten.

 

In de vrije tijd hebben we veel bezigheden in en om ons huis. Naar behoefte en mogelijkheden betrekken wij de bewoners bij o.a. huishoudelijke activiteiten, boodschappen doen of tuinieren.

 

Op zoek naar jou!

Woonhuis Aventurijn heeft nog een open plek voor wonen of logeren.

 

U kunt verdere informatie ook vinden op https://www.meewoonwinkel.nl/woonaanbod/aventurijn.

 

Opzoek naar een leuke woonplek? Voor informatie neem contact op met zorgondernemers Gea en

Cheryl

 

Woonhuis Aventurijn | Spoorstraat 12 | 5821 BD Vierlingsbeek | Gea 0646578091 - Cheryl 06 22086610 | www.woonhuisaventurijn.nl | info@woonhuisaventurijn.nl