Boerderijwinkel Timmermans in Vierlingsbeek

Boerderijwinkel Timmermans is al meer dan tien jaar hét juiste adres voor eigen aardappelen en eieren. Onlangs is voor de boerderij aan de Overloonseweg een automaat geplaatst, waardoor klanten 24 uur per dag, zeven dagen in de week bij Timmermans terechtkunnen voor eieren en aardappelen.

 

Maar ook voor seizoensproducten als verse asperges en aardbeien, andere soorten groenten en fruit, bolchrysanten, perkplanten, kipproducten en huisgemaakte soepen kunnen belangstellenden in de boerderijwinkel van de familie Timmermans aan de Overloonseweg 11 in Vierlingsbeek terecht.

 

Mariëlle en Gérard Timmermans hebben een trouwe klantenkring. Het assortiment in de winkel is in de loop der jaren steeds verder uitgebreid en gevarieerder geworden. Het ondernemerspaar richt zich ook op toeristen die in de regio verblijven. “Boerderijwinkel Timmermans is meer dan alleen maar aardappelen en eieren. Wij maken bijvoorbeeld ook pakketjes met streekgerechten”, zegt Mariëlle Timmermans. “Ik zou zeggen: kom maar eens kijken.”

 

Boerderijwinkel Timmermans, Overloonseweg 11, 5821 EE Vierlingsbeek, telefoon: 0478-631243, Facebook @timmermansvierlingsbeek, website www.timmermansvierlingsbeek.com, e-mail: info@timmermansvierlingsbeek.com.  Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.30 uur, zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.

 

Foto: Rikus ten Brücke.