Bèks Bierfest - 27 oktober 2018

 

Na 6 jaar biercantus is het tijd om het feest in een nieuw jasje te stoppen. Op zaterdag 27 oktober 2018 organiseren we voor de 1e keer het Bèks Bierfest!
 

Tijdens het Bèks Bierfest zal er de swingende liveband THUNK! op het podium staan die ongeveer 20 echte meezingers ten gehore brengt. De liederen worden niet alleen gezongen door de band op het podium, maar ook door de bijna 500 uitgedoste bezoekers in de zaal. Want eerlijk is eerlijk; bij een Bierfest mogen de bekende lederhosen en dirndls uit de kast gehaald worden. De band zal ondersteund worden door Bekende Bèkse gastzangers- en zangeressen, die ook een paar gezellige nummers voor hun rekening nemen.

Ten opzichte van vorig jaar zal er dit jaar niet uit gieters of bekers gedronken worden, maar uit niets minder dan flinke bierpullen. Verder zal de pauze omgetoverd worden tot ‘Otto’s uurtje’ en zal er een geweldige afterparty plaatsvinden met muziek en zang. Kortom; alle ingrediënten zijn aanwezig voor een ‘sehr schöne Abend’.​

 

Een andere toevoeging is dat er vanaf dit jaar ook de mogelijkheid is om aan een hang-biertafel te staan ipv op een bierbank te zitten.
 

Meer informatie en aanmelden: https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/groevie/​​