Herberg Thijssen: Accordeonfestival, Kerstmarkt Oberhausen, optreden 4 Way Street Live

 

Accordeonfestival op 14 oktober

Op zondagmiddag 14 oktober vindt er bij ons in de Herberg weer het jaarlijkse accordeonfestival plaats. ’s Middags vanaf 12.00 uur klinken de eerste noten door de zaal en het café.

 

Het accordeonfestival is een middag genieten van deze sfeer volle muziek, daar waar mogelijk kan er ook gedanst en/of worden meegezongen op de mooiste meezing ballades die zullen worden gespeeld deze middag. Heeft u zelf een accordeon en wilt u een of meerdere nummers ten gehore brengen deze middag. Breng dan uw accordeon mee en laat het aanwezig publiek verrassen.

 

Dus liefhebbers van Zuiderzee muziek, Amsterdamse meezingers enz. u bent zondag 14 oktober vanaf 12.00 uur van harte welkom bij Herberg Thijssen, aan de Spoorstraat 5 te Vierlingsbeek. Entree is gratis en deze middag zal tot 18.00 uur duren.

 

> Kerstmarkt Oberhausen

Herberg Thijssen en Van Dijk touringcars hebben speciaal voor u een mooie kerstreis georganiseerd op zaterdag 8 december.

 

Het programma bestaat uit:

  • 9.30 uur ontvangst met Koffie/thee met een huisgemaakte kerstlekkernij.
  • 10.30 uur Vertrek per luxe touringcar vanaf Herberg Thijssen naar de Kerstmarkt in Oberhausen.
  • 12.00 uur Aankomst in Oberhausen, alwaar u naar eigen invulling de kerstmarkt kunt bezoeken.
  • Kerstmarkt op de oude Markt
  • De oude markt in Oberhausen wordt omgebouwd tot een geweldige traditionele kerstmarkt. In de zogenaamde "Oberhausener Weihnachtswald" staan marktkramen en hoge dennenbomen. Je voelt je als in een echt bos! Ze zijn allemaal prachtig verlicht met kerstlampjes. Er zijn schilderachtige huisjes een historische draaimolen en een treintje voor de kinderen. Bij sommige kraampjes is er nog echt traditioneel vakmanschap.
  • 17.00 uur Vertrek vanuit Oberhausen.
  • 18.30 uur Terug bij Herberg Thijssen, alwaar een heerlijk 3 gangen wintersbuffet voor u klaar staat. Bestaande uit een heerlijk voor- hoofd en nagerecht.
  • 20.00 uur Sluiting van een heerlijk dag, met voor wie wil een leuke afterparty.

De kosten voor deze Kerstreis bedragen € 32,50 per persoon.

 

Reserveren is noodzakelijk voor deze Kerstmarkt reis, dit kan uitsluitend via ons emailadres cafe@herbergthijssen.nl onder vermelding van Kerstreis 2018. Wees zeker van een plaats en reserveer tijdig.

 

> Optreden 4 Way Street’

Nog net voor de kerstdagen beginnen nemen deze zes heren van ‘4 Way Street’ je mee op reis in het muzikale verleden van Crosby, Stills, Nash & Young. Vier zangers, een batterij aan gitaren, toetsen en een stuwende ritmesectie doen de sfeer van Woodstock herleven.

 

Voor menigeen zal ‘ Almost Cut My Hair’, ‘Suite: Judy Blue Eyes’ en het ingetogen Helplessly Hoping een hernieuwde beleving worden. Willy van den Bogaard, Frans Boumans, Nick van den Bogaard, Cor Donné, Henk Koppes & Morris Holtzhuizer.

 

Aanvang 21.00 uur en de toegang is geheel GRATIS.