ZEV Interactief in Vierlingsbeek

 

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek (ZEV) organiseert ZEV-INTERACTIEF: de zevende uitvoering in de reeks jaarlijks terugkerende concerten in Vierlingsbeek.

 

Op zaterdag 25 november om 20.00 uur zal deze muzikale avond plaatsvinden in zaal Concordia aan het Vrijthof in Vierlingsbeek. Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek heeft voor deze editie opnieuw twee koren uitgenodigd, KoBra uit Brandevoort en Theaterkoor STEM uit Schijndel, St. Oedenrode en Veghel.

 

Het thema is dit jaar: “Let me entertain you” en zoals altijd is het motto “Samen zingen en swingen”

 

KoBra

KoBra werd ruim tien jaar geleden opgericht: in januari 2007 ontmoetten de leden elkaar voor het eerst in Wijkhuis ’t BrandPunt. Elke donderdagavond repeteert KoBra onder de vakkundige en bezielende leiding van dirigent Nancy Meijer. KoBra is een gemengd koor met 17 leden. Bassen, tenoren, alten, mezzo’s en sopranen laten hun stem horen binnen een gevarieerd repertoire van klassieke en moderne popnummers en ballads. Elk jaar treedt KoBra een aantal keren op, zowel binnen als buiten: op het ‘eigen’ podium van ’t BrandPunt, in het Caratpaviljoen, tijdens het Drakenbootfestival en het eerste Klapstoelconcert in Brandevoort.

Theaterkoor STEM

Theaterkoor Stem wil een theaterkoor zijn door en voor de gemeente Meierijstad en omgeving, dat zang en theater weet te combineren tot mooie optredens.

Het theaterkoor is bedoeld voor mensen die goed zingen en het brengen van theater willen combineren. De basis van het theaterkoor is het gezamenlijk met elkaar repeteren: gezelligheid en gedrevenheid zijn de juiste combinatie om het theaterkoor op niveau te brengen en te houden.

 

ZEV en ZEV-Light

Zanggroep Evergreen is in 1970 opgericht en bestaat uit ongeveer 50 leden, wordt begeleid door een 4-koppig combo en staat onder de bezielende leiding van Nancy Meijer. Het repertoire bestaat uit musicalsongs, popsongs, en jazznummers.

De jongerengroep van ZEV, ZEV-Light bestaat uit ongeveer 20 jongeren.

Zij brengen eigentijds repertoire nu eens a capella, dan weer begeleid door piano.

 

Vanaf ongeveer half elf tot een uur is er een “afterparty” met medewerking van huisdeejay Helgo in het café, zodat we met z’n allen gezellig kunnen swingen.

 

ZEV heet u van harte welkom. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur en de entree is gratis.

 

Voor meer informatie kunt u onze website bekijken,

www.zev.zingt.nl 

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek