Bèkse Biercantus

 

Zaterdag 28 oktober 2017

Zaal Concordia te Vierlingsbeek

Zaal open: 20:00

Cantus: 20.30-0.00 uur

Afterparty met DJ: 0.00-….. uur

 

Wat is eigenlijk een Biercantus?
Een biercantus is afkomstig uit het studentenleven, waar het al jaren een traditie is en als een geweldig feest wordt ervaren. Tijdens de biercantus zitten alle deelnemers aan lange biertafels die opgesteld zijn voor het podium waar de cantusband actuele en herkenbare meezingers speelt. Alle bezoekers zingen uit volle borst mee en nuttigen daarnaast een lekker biertje wat uit pitchers wordt geserveerd. (Andere drankjes zijn ook aanwezig.)
Niemand kan zeggen dat hij de tekst niet kent, want iedereen krijgt bij aanvang van de cantus een cantusbundel waarin alle teksten van de liedjes geschreven staan. In Vierlingsbeek is dit feest inmiddels uitgegroeid tot een traditie waar het ieder jaar weer super gezellig is.
Na afloop van de biercantus organiseren we ook nog een spetterende afterparty met diverse dj’s.
 

Velen spraken na de eerste editie al over een nieuwe traditie in Vierlingsbeek, inmiddels zijn we enkele jaren en enkele succesvolle edities van de Bèkse Biercantus verder. Vanaf 2017 is er een grotendeels nieuwe organisatie, er zullen dus diverse zaken anders zijn dan voorgaande jaren.

 

Nieuwe cantusband en leuke acties voor deelnemers en sponsoren
Er is een nieuwe cantusband aanwezig met een geweldig repertoire. Houd de Facebookpagina www.facebook.com/BekseBierCantus/ en de Globaal in de gaten want daarin kondigen we nog diverse leuke acties en activiteiten aan. Voor de vaste én nieuwe sponsoren stelden we ook dit jaar weer een aantrekkelijk sponsorpakket samen.

 

Early bird actie!

Tot 11 juni kost een kaartje maar € 7.50, daarna is dit € 8.00

Tot 11 juni kijgt u 11 consumptiebonnen voor de prijs van 10 stuks

 

NIEUW: VIP-arrangement

Meld je nog tot en met 11 juni 2017 met een zo groot mogelijke groep aan en maak kans op een VIP arrangement.
Dit VIP arrangement is écht een grote verrassing……

 

Meer weten over de Bèkse Biercantus: http://www.facebook.com/BekseBierCantus

Kaartjes en consumtiebonnen: http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/groevie/