Herberg Thijssen

 

Laatste Update ( Vrijdag 9 januari 2015)

 

Een nieuw jaar…….

Bent u er al klaar voor ?

Op de eerste plaats wensen wij u allen een geweldig en gezond 2015 toe.

 

Na een onverwachte flitsende start van onze nieuwe horeca uitdaging hier in Vierlingsbeek met de opening van Herberg Thijssen, het winnen van de Brabantse Dorpenderby, 100 jaar bestaan van voetbalclub Volharding en tal van andere geweldige evenementen en activiteiten kunnen wij niet anders zeggen dat 2014 een top jaar was. Niet alleen wij zijn hier trots op, maar ook u als inwoner van Vierlingsbeek mag hier trots op zijn. Dit is waar een klein dorp groot in kan zijn.

 

Er staat voor u en ons weer een geheel nieuw jaar voor de deur, ’n jaar met vele nieuwe uitdagingen en veranderingen. Te beginnen met de aankomende carnaval, hiervoor hebben we een zeer divers programma voor zowel jong als oud met veel live muziek. Als het aan ons ligt word het voor u een carnaval uit duizenden, evenals de kermis 2014.

 

Achter de schermen gaan we volop aan de gang om klaar te zijn voor het aankomende toeristenseizoen, zodat we onze naam als Herberg met waarde naar buiten toe te kunnen presenteren. Vanaf  Pasen zullen er 2 gastenkamers gereed zijn voor gebruik.  De overige 2 gastenkamers zullen gedurende het jaar ook gereed worden gemaakt waardoor we in een vragende behoefte van de toeristen die het mooie Vierlingsbeek bezoeken kunnen voorzien.

 

Onze kleine kaart is dermate in trek dat onze bestaande keuken niet meer toereikend is gezien de als maar groter wordende vraag naar onze producten. Wij hebben besloten om direct naar de carnaval te beginnen met de verbouwing van onze bedrijfskeuken zodat deze weer geheel bij de tijd is en voldoet aan alle milieuregels en hygiëne eisen die daaraan worden gesteld. Zodat wij voor u een goed product kunnen presenteren en daarbij het milieu zo min mogelijk belasten.

 

Kortom wordt het voor ons en u weer een spannend jaar waar we met zijn alle weer naar uit kunnen kijken en elkaar in kunnen versterken om zo uw en onze toekomst hier in Vierlingsbeek zeker te stellen.

 

Bedankt voor uw gewaardeerde aandacht en interesse.

 

 

 

 

 

 

 

Groetjes van uw Herbergier,

Maarten Hermans.

 

Herberg Thijssen
Spoorstraat 5
5821 BB
Vierlingsbeek
Tel: 06-23469071

cafe@herbergthijssen.nl